MVO maar dan anders!

doe mee met het leukste ondernemende netwerk

Dankzij onze betrokken partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Onze founders, sponsoren en partners in het bestuur, adviesgroep, matchgroep en andere werkgroepen zorgen ervoor dat wij de uitdaging aan kunnen blijven gaan. Door vragen van maatschappelijke organisaties te blijven matchen met het aanbod van deze Maatschappelijk Verbonden Ondernemers maken we samen onze directe leefomgeving iedere dag een stukje mooier.

Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder actief betrokken zijn? Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hieronder welke partijen al deelnemen aan het leukste ondernemende netwerk en hun MVO gedachte uitdragen via de Uitdaging.

Onze Partners

Univé Buurtfonds - Partner de Haagse Uitdaging

Univé

Het Univé Buurtfonds is er voor mensen die het verschil willen maken in hun eigen buurt. Voor die buurtmaker die gaat voor een mooiere, fijnere, veiligere of gezelligere buurt waar mensen elkaar kennen en waarderen. Iedere goede buur kan dan ook een project aanmelden, als het maar gaat om een initiatief dat lokaal, duurzaam, zinvol én sympathiek is!

” Groot of klein: sinds 2019 ondersteunt Stichting Univé Buurtfonds projecten met impact. Soms door middel van een financiële bijdrage, een andere keer door het leggen van verbindingen met bijvoorbeeld partners of met helpende handjes. Met raad én daad dus, altijd vanuit de behoefte om buurtmakers te ondersteunen en buurtbewoners samen te brengen.

Uw naam - Partner de Haagse Uitdaging
06- | info@dehaagsuitdaging.nl

Onze Sponsor

Als Sponsor 

” 

Uw naam - Partner de Haagse Uitdaging
06- | info@dehaagsuitdaging.nl

Onze Sponsor

Als sponsor  

” 

Scroll naar boven