Founders, sponsoren en vrienden

Helpen de Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funding noodzakelijk!

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

Partner

Partners zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging. 

 

De jaarlijkse bijdrage is vanaf €1500.
Deze verbintenis wordt steeds voor tenminste 3 jaar aan gegaan.

 

Sponsor

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner? 

 

Sponsorbijdrage vanaf 500 euro per jaar.

 

Club van 100

Als lid van onze Club van 100 draag je met jouw bedrijf bij an de maatschappelijke leefomgeving van Den Haag. Dat is nodig om ons werk te blijven doen: het helpen realizeren van hulpvragen van maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen uit Den Haag. De Haagse Uitdaging brengt deze vragen samen met aanbod van ons bedrijfsnetwerk.
Dat gebeurt altijd in de vorm van hulp via materiaal, kennis of menskracht.

Donatie van €100 per jaar in geld of
dienstverlening aan de Haagse Uitdaging.

 

Dankzij onze partners en sponsoren

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven