De Hofftrammm

4 oktober 2024

17 oktober 2024 

De Haagse Uitdaging en de Ithaka Academie organiseren op 17 oktober 2024 een exclusief IT-talent event.  Tijdens dit unieke event ontmoeten IT-talenten en werkgevers uit de IT-sector elkaar op een bijzondere manier: tijdens een diner in de Hoftrammm. Het doel? Minimaal 30 IT-talenten aan een nieuwe baan helpen!

Nieuw in Nederland als IT-professional? Start hier je succesverhaal! 
Moeite met het vinden van de juiste baan? Grijp je kans, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar! Tijdens jouw pitch kun je jezelf presenteren aan meerdere IT-werkgevers.  Vervolgens geniet je samen met een werkgever van een ontspannen tramrit en een heerlijk diner, waar je in een informele setting je carrièremogelijkheden bespreekt. Mis deze unieke kans niet om je carrière en boost te geven.

Werkgever op zoek naar toptalent? Vind jouw perfecte match hier! 
Ben je op zoek naar top IT-experts zoals fullstack developers, cybersecurity professionals, datawetenschappers en ander hoogwaardig talent? Mis deze unieke kans niet om direct in contact te komen met zorgvuldig gescreende kandidaten. Tijdens dit exclusieve event ontmoet je veelbelovende professionals via speeddates, waarna je de mogelijkheid hebt om dieper in gesprek te gaan met kandidaten die perfect passen bij jouw behoeften. Ontdek het talent dat jouw team versterkt en bouw waardevolle connecties op, ook voor samenwerking met andere IT-bedrijven. Grijp deze kans en vind jouw volgende IT-topper!

Zoeken

Het laatste nieuws

De Hofftrammm

17 oktober 2024  De Haagse Uitdaging en de Ithaka Academie organiseren op 17 oktober 2024 een exclusief IT-talent event.  Tijdens dit

De ICTChallenge

november & december  Het verzamelen en ophalen van afgedankte ICT-apparatuur stelt ons in staat om maatschappelijke organisaties te voorzien van

De laatste pluk ’24

1 oktober 2024 Samen met De Zoetermeerse Uitdaging en een team van 20 enthousiaste vrijwilligers hebben we op dinsdag 1

Scroll naar boven